Fantoni, italiensk design och nordisk mysighet på Stockholmsmässan

Fantoni, italiensk design och nordisk mysighet på Stockholmsmässan

Nu i februari ställer Fantoni ut för andra gången på Möbelmässan i Stockholm och presenterar ett bredare sortiment på den nordiska marknaden. Fantoni fick i fjol ett utmärkt mottagande för sina nya lösningar och design, och kollektionen har utvecklats på nytt och kompletterats vidare. Detta innebär att ni får en briljant möjlighet att ta en närmare titt på nyheterna för kontor och off-miljön – ett bra exempel är Woods-kollektionen som förenar ett visst nordiskt tänkande och mysighet med kontorsmöblernas krav och behov. Vi visar även upp Acoustic Room, ett ljudisolerat och ljudabsorberande utrymme som i sina olika versioner fungerar som en mångsidig och trivsam del av öppna ytor i kontor och offentliga miljöer.

På mässan presenterar vi bl.a. kollektionerna Woods (design: Metrica) och Hub (design: Matteo Ragni) samt 4akustik-akustikpaneler och -applikationer, receptionsdisken Quaranta5, osv.

Monter A27:29
Välkomna på besök!

Representant i Sverige: BL Collection AB, Bertil Langryd, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tlf. 070 839 4384