Yritys

Brainwood on erikoistunut puulla sisustamiseen ja akustiikkaan: sisustus- ja akustiikkapaneeleihin, pintamateriaaleihin ja toimitilojen akustiikka- ja kalusteratkaisuihin. Tuotteissamme yhdistyvät edistyksellinen teknologia, korkea laatu, ympäristöystävällisyys ja kiinnostava visuaalinen ilme. Akustiikkaratkaisuissamme design ja puumateriaalit yhdistyvät testatusti tehokkaaseen absorptioon. Paneelimme ovat tuoneet mielenkiintoisella tavalla erottuvaa design-näkökulmaa puulla sisustamiseen, ja uusien tuotteiden ja jatkuvan kehitystyön myötä mallistoissa on tällä hetkellä uusia uniikkeja, inspiroiviakin paneeli- ja kalusteratkaisuja.

Osa tuotteista valmistetaan Suomessa, osaa maahantuomme pääasiassa Italiasta, Ranskasta, Portugalista ja Hollannista. Brainwoodin edustamia tuotemerkkejä ovat Fantoni, Ober (Oberflex, PurePaper, Marotte), Plexwood, Creative Arq (mm. Pladec, Ceramista), Valchromat sekä Karell Design. Lisätietoja ks. Valmistajat 

Oleellinen osa toimintaamme on suunnittelijapalvelu. Brainwood palvelee sekä julkitiloja että kotien panelointitarpeita.