Ranskalainen OBERFLEX on tunnettu laajasta ja korkeatasoisesta puuviilulaminaattien mallistosta, johon kuuluu lähes 600 erilaista tuotetta yli 60:sta eri puulajista. 

Oberflex -puuviilulaminaatit ovat aina aitoon puuviiluun perustuvia, joko sileitä tai eri tavoin kuvioituja tai strukturoituja pintamateriaaleja kalusteisiin, oviin ja seinäpintoihin. Laminaatit ovat useimmiten voimapaperikerroksilla pohjustettuja sekä viimeistykseltään melamiinipinnoitettuja. Lisäksi toimitamme metalloitua Metapalia (keväällä 2015 tullut myös uusi PurePaper Metal -mallisto). Runkolevyksi suosittelemme esim. 16 mm mdf-levyjä. Melamiinipinnoitus on lakkapintaa kestävämpi, joten näitä laatuja voidaan suositella kovankin kulutuksen kohteisiin. Toimitamme samoissa sävyissä myös reunanauhoja. Mallisto on laaja käsittäen hyvin monia puulajeja ja niiden sävytyksiä. Pinnan tuntua säädellään hionnoilla, joista mattaa ja satiinia toimitetaan melkein kaikissa laaduissa, lisäksi osaan tuotteista saatavissa harjattu/brushed, relief tai helmiäis/pearlecent-viimeistys. Merkittävä osa tuotteista on jollakin tavalla strukturoitu tai kuvioitu, joten tämä yhdessä puupinnan ja sen sävytysten kanssa antaa erittäin kiinnostavia mahdollisuuksia sisustaa ja usein ainutlaatuisella tavalla. 

Oberflex-mallistoon kuuluvat myös mm. runkolevylliset Panober-levyt, Obersound/Microperforated -akustiikkapaneelit sekä magneetti- ja ilmoitustaulukätyyöön soveltuvat Smart Surface -laminaatit. 

Tuotteilla on PEFC ja FSC –sertifikaatit. Valmistaja: Oberflex, Ranska

TECTONIQUE 5.5 -alakatot ovat merkittävä kansainvälinen uutuus, jonka tyyppistä markkinoilta ei tähän asti ole löytynyt . Se on kasettikaton veroinen , moderni, symmetrisesti tai kollaasimaisesti aseteltu upea katto, aitoa puuta. Asennussysteemi on kokonaan ja helposti avattavissa oleva . Tectoniqueta toimitetaan moduuleittain, jotka koostuvat yksittäisistä, irrotettavista levyistä. Akustiikan osalta asennustavasta riippuen katto joko absorboi, heijastaa tai hajoittaa ääniä riippuen siitä, ovatko kaikki levyt samassa tasossa, eri tasoissa vaiko eri asennoissa. Hyvin käytännöllinen, mutta samalla visuaalisesti erittäin tyylikäs. Saatavilla useita puulajeja, joita yhdistellään myös moduleiden sisällä. PEFC ja FSC-sertifikaatit, paloluokka b-s2,d0 vakiona. Valmistaja: Oberflex, Ranska

Katso mallistot tästä