Italialainen FANTONI on yli 100-vuotias perheyritys, joka on eurooppalaisittain parhaiten tunnettu korkealaatuisista julkitilojen design-kalusteistaan. Yhtiöllä on useita eri tehtaita (mm. oma mdf-valmistus) , jotka muodostavat jatkuvan tuotantoketjun. Tämä mahdollistaa Fantonille kustannustehokkaan, laajan ja ympäristöystävällisen tuotannon sekä aukottoman laadunvalvonnan.

Fantonin edistyksellinen tuotekehitys sekä teknologian että designin puolesta palvelee merkittävällä tavalla asiakkaidemme tarpeita. Brainwood Oy markkinoi Fantonin akustiikkapaneeleita Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Jo yli 15 vuoden ajan malliston tunnetuin tuote 4akustik on testatusti tehokas ja samalla ajattoman sisustuksellinen akustiikkapaneeli. Valikoimaan kuuluu seinä- ja kattopaneelien lisäksi joukko erikoissovelluksia, kuten esim.

  • aaltoilevat seinä-tai kattopinnat
  • EasyAccess - täysin avattava alakatto
  • UUTUUS 2016: Passepartout, täysin avattavissa oleva vaijereilla roikkuva, modulaarinen alakatto
  • Isle ja Cloudakustik - katosta vaijereilla riippuvat elementtivaihtoehdot saarekkeisiin
  • Climacustic - lämmittävä, viilentävä ja akustoiva paneeli kattoon tai seinään
  • MyWall - akustiikkalevy kolmiulotteisella asennussysteemillä
  • Stillwall
  • Nanofor - mikroperforoitu akustiikkalevy
  • System 60x60, 120x60
  • Letwood

Vakiomelamiinipinnan (perinteinen ja matta-/hamppuviimestys) lisäksi on saatavilla erikoispintoja: maalattu versio, 3D, ISB, aito puuviilu jne. Levyt ovat saatavissa myös ilman perforointia, vain uritettuna, ja ne voidaan toimittaa myös kalusteaihioina esim. oviin ja liukuoviin

Fantonin on sitoutunut korkeaan laatuun ja ympäristön huomioivaan tuotantoon, josta on osoituksena useita sertiikaatteja. Fantonilla on mm. ISO9001 ja ISO14001 -sertifikaatit sekä PEFC ja FSC -metsäsertifikaatit, lisäksi 4akustik täyttää Eurooppaa huomattavasti tiukemman japanilaisen F 4 star-luokan (JIS A 1460:2001) vaatimukset. Fantonin akustiikkapaneelit 4akustik ja Climacustic saavuttavat korkeat LEED-pistearvot, ja Ruotsissa levyt ovat Byggvarubedömningenin hyväksymiä. Fantoni on yrityksenä energiaomavarainen.

Fantonin melamiinipinnoitetuille MDF-levyille on myönnetty myös Joutsenmerkki osoituksena ympäristön kannalta kestävästä toiminnasta. Tuotetasolla tämä koskee Fantonin akustiikkapaneeleita, muita mel-pintaisia sisustuslevyjä sekä osaa toimistokalusteista. Joutsenmerkittyjen tuotteiden ja palveluiden on täytettävä tiukat ympäristövaatimukset, jotka perustuvat elinkaariajatteluun eli huomioivat tuotteiden raaka-aineet, valmistuksen, käytön sekä loppusijoituksen. Lisäksi vaatimuksia asetetaan laadulle, terveydelle ja turvallisuudelle.

Lisätietoja: fantoni.it

Katso mallistot tästä

Videot