Brainwood ID Helsingissä 11-12. syyskuuta

Brainwood ID Helsingissä 11-12. syyskuuta

Brainwood osallistuu viime vuosien tapaan ID Helsinki -projektisisustamisen ammattilaistapahtumaan omalla städillään. Tänä vuonna meillä on ilo esitellä poikkeuksellisen monia ja kansainvälisestikin tuoreita uutuuksia akustiikka- ja sisustuspaneelimallistoomme. Mm. uuden tulemisen tekevä Avanti-sisustuslevymallisto, jossa on uutta sekä Avanti Print- mallistossa että täysin uusi Avanti Edition 2-mallisto:  näyttävä, uniikki Design Collection, jossa italialainen muotoilu yhdistyy kotimaiseen valmistukseen. Lisäksi esillä on viimeisimpiä uutuuksia edustamiltamme valmistajilta, mm. uusi kattava valikoima mikroperforoituja akustiikkalevyjä, Pladecin geometrinen Mini texture-mallisto ja Origami-mallisto, , Plexwood-uutuuksia ym.

Toki perusmallistoissammekin on tapahtunut kehitystä, joten vastaamme mielellämme mihin tahansa kysymyksiinne (Fantoni, Oberflex, Purepaper, Plexwood).

Katsot asioita sitten arkkitehtuurin tai sisustussuunnittelun, tai molempien, näkökulmasta, uskomme että uusia kiinnostavia asioita löytyy tällä kertaa entistäkin paremmin, joten toivomme, että ehtisitte pistäytyä osastollamme.

Tervetuloa!

 

ID Helsinki, 11.–12.9.2018
Projektisisustamisen ammattilaisille Tapahtumakeskus Telakalla Hernesaaressa
ID Helsinki on projektisisustamisen johtava ammattilaistapahtuma.

Kaupallisessa, rennon intensiivisessä tunnelmassa kohtaavat tavarantoimittajat ja palveluntarjoajat, suunnittelijat sekä projektisisustamisen asiakkaat. ID Helsinki muodostuu messuosastoista, asiantuntijaohjelmasta ja Afternoon Partystä.

Asennusohjeet ja muut materiaalit